smailyte-blog-3

Esu be galo didelė savaitgalių gerbėja. Mėgstu atsikelti 9:30 ir rytą pradėti nuo gero žurnalo puslapių. O blynai su gardžia uogiene – patys geriausi laisvadienio pusryčiai! Būtent nuo jų prasidėjo mano diena.

smailyte-blog

Dalykai:
1 kiaušinis
0,5l pasukų su avietėmis ir linų sėmenimis
1 didelis šaukštas aliejaus
1 didelė stiklinė miltų
5 šaukšteliai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis druskos

Gaminimas:
Viename dubenyje gerai sumaišykite kiaušinį, pasukas ir aliejų; kitame – miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. O tuomet, viską sujunkite, dar kartą išmaišykite ir kepkite!
Kepti įkaitintoje keptuvėje ant silpnos ugnies ir nesugalvoti įpilti aliejaus. Blynelius apversti, kai apsitrauks krašteliai ir blynelio viršuje matysis besiformuojantys oro burbuliukai.

Share: